-STIMATI SI DISTINSI ROMANI -
-DL CRISTIAN DORESTE SA REVINA IN ATENTIA DUMNEAVOASTRA SI SA VA PROPUNA CU INGADUINTA DUMNEAVOASTRA ,DIN NOU DOUA PRODUSE -RETETE DE POST ,PE CARE EU PERSONAL LE FAC SI LE SERVESC EU SI FAMILIA MEA .ACEASTA ESTE UN ARTICOL DIN CATEGORIA -GASTRONOMIE ,SI VI LE RECOMAND CU TOATA INCREDEREA CACI SE PREGATESC FOARTE USOR SI SANT FOARTE BUNE LA GUST SI 100% DE POST .-PRIMUL PRODUS SE NUMESTE -
-FASOLE BATUTA ,PREGATITA DIN FULGI DE FASOLE IN COMBINATIE CU ALTE INGREDIENTE CUMPARAT DIN MAGAZIN SI PREGATIT FOARTE USOR -
-[-DIN HIPERMARKETUL-KAUFLAND-
-MOD DE PREGATIRE :
-SE PUNE LA FIERT APA CIRCA 300 ML ,CU SARE ,DELICAT SI SE FIERBE PUTIN ,APOI SE DA LA O PARTE SI SE PUNE TOT PLICUL DE FULGI -FASOLE BATUTA SI SE AMESTECA BINE CU O LINGURA ,PANA SE OMOGENIZEAZA SI SE ADAUGA ULEI CIRCA 50 ML .SE RASTOARNA INTR-UN CASTRONEL ,SE MAI POATE ADAUGA SI USTUROI PISAT SAU TAIAT MARUNT .SE UNIFORMIZEAZA SI SEPARAT SE CALESTE -O CEAPA IN PUTIN ULEI ,CU SARE ,CONDIMENTE SI APOI SE ADAUGA PUTIN BULION SI SE DA VASUL JOS DE PE FOC .SE TOARNA CEAPA CALITA SI RUMENITA PESTE FASOLEA BATUTA .IN CEAPA SE MAI POATE ADAUGA SI VERDEATA DE LA BORCAN TOCATA CU SARE SAU VERDE PROASPATA .SE SERVESTE RECE PE ,PAINE PRAJITA SAU NORMALA .ESTE UN PRODUS DEOSEBIT DE IEFTIN -BUN SI USOR DE PREGATIT PENTRU O ZI DE POST DACA VETI ALEGE SA PREGATITI ACEST PRODUS SI SA TINETI SI POSTUL ACESTOR ZILE .
--UN AL DOILEA PRODUS ESTE :
-ESTE UN PRODUS CREATIE PROPRIE-
-PILAF CU SOIA CUBURI-
-MOD DE PREPARARE SI RETETA MEA :
-OREZ -1 CANA SI JUMATATE DE 250 ML .
-MORCOV -2 BUCATI
-CEAPA USCATA -2 BUCATI
-APA - 1 L SI JUMATATE
-ULEI -200 ML
-SOIA CUBURI -1 PUNGA DE 100 GR
-SARE ,PIPER ,DELICAT ,CONDIMENTE .. -DUPA GUST TOATE SI LA SFARSIT BULION DIN CUTIE SI VERDEATA TOCATA .
-SE CURATA CEAPA SI MORCOVUL SI SE TOACA IAR APOI SE PUN INTR-O CRATITA CU APA [CANTITATEA NECESARA],ULEIUL ,SI SE FIERBE PUTIN PANA CAND LEGUMELE SE FIERB PUTIN ,IAR APOI SE ADAUGA OREZUL SPALAT MAI INAINTE SI SCURS DE APA ,SI SE PUNE IN CRATITA MESTECAND CU O LINGUTA DE LEMN SAU METAL .SEPARAT SE FIERBE CUBURILE DE SOIA CU SARE PIPER DELICAT SI APOI SE SCURG SI SE PUN PESTE PILAFUL DIN CRATITA .SE FIERBE LA FOC POTRIVIT ,SE ADAUGA SI CONDIMENTELE IAR LA SFARSIT CAND PILAFUL SA LEGAT INTARIT SI UMFLAT SE PUNE BULION SI VERDEATA .SE MAI FIERBE PUTIN SI APOI SE OPRESTE FOCUL SE UNIFORMIZEAZA IN CRATITA SI SE ACOPERA CU O FARFURIE SAU CAPAC .DE PREFERAT DUPA PAREREA MEA SE SERVESTE A 2 A ZI CACI GUSTUL ESTE PERFECT .SE SERVESTE CU SALATA -MURATURI SAU LEGUME [CEAPA -PRAZ -RIDICHI ..ETC .VA DORESC POFTA MARE SI SA EXPERIMENTATI ACESTE DOUA PRODUSE DE POST CACI CU ELE SANT SIGUR SI CU O INCA MANCARE ,O SUPA DE LEGUME POSTUL AL VETI TINE SIGUR 1000%.
-ACESTEA AU FOST PROPUNERILE MELE PENTRU CEI CARE ALEGETI SI POSTUL SI MANCARURILE CARE SE PREGATESC PENTRU ACESTA ,MAI ALES CA MAI AVEM DOAR 15 ZILE PANA CAND INCEPE POSTUL CRACIUNULUI -UN POST FOARTE USOR CU DEZLEGARI MULTE LA PESTE SI EU ZIC USOR DE TINUT ,PRIN VOINTA -DRAGOSTE SI IUBIRE DE DUMNEZEU SI RANDUIELILE BOR.
-CU TOT RESPECTUL CUVENIT -
-DL CRISTIAN VA DORESTE NUMAI BINE SI DUMNEZEU SA NE APERE SI BINECUVINTEZE CU ZILE BUNE SI INTELEPCIUNE SI BUNA CUVINTA IN TOATE SI FATA DE TOATE .
-31 OCTOMBRIE 2012 ORA 11 48 AM -
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu